Saturday, June 04, 2011

Hidup Lagi lah !!!

Salam semua...hahhaa lama dah tak muncul kan!! yang lama jangan dilupa tau! Ada jek cik getah nih cuma main smbunyi-sembunyi jek kejap. Sibuk sangat balik keja jek dah nak malam kul 7..huhu penat. Badan pon dah susut tanpa perlu diet..kihikhikhik selamat duit! 

Uhmm...cerita menarik takde kot,  macam biasa asik pergi jemputan kawin orang..eh kita punya biler???? hahahha tunggu...calon takde lagi ! Tapi kan baru ni ada lah cikgetah fall in love ngan sesorang. Entah  lah mungkin bukan in love tapi cik getah minat ngan style dia, nampak matang ! Unfortunately, kerja dia tak tentu means dia selalu jek takde kat darat so sangat susah nak jumpa. Mulanya kisah bila cik getah ni salah amik no fon member tetiba tersampai lah kat si dia nih. Secara kebetulannya kawan yang cikgetah cari ni sama nama ngan kawan dia, so kami dah tersalah faham. 

hari yang cikgetah nak balik Kota Bharu tuh, dia nak jumpa so kitorang jumpa lah kat terminal bus, so i meet him...semua ciri yg i minat semua ada kat dia! Tegap, tinggi, kulit sawo matang dan kemas..okey cair kejap!! Borak kejap jek sebab dah nak naik bus kan. Esoknya dia dah nak ke laut...huhuhu so sempat lah mesej ngan dia kejap before dah takde line. Now dah hampir sebulan kot dia kat laut..lost contact dah tunggu dia balik jer lah. ..... 

Cakap pasal kahwin, ohh tidak...cik getah di paksa..huhuhu sedara mara semua sebuk nak tolong cari jodoh..aihhhh rasa malu la plop. Macam tak laku jek..hey i'm only 25 la bukan 35 pon..huuh!

Ya Allah, Kau berikan lah aku jodoh yang mampu membimbing ku di dunia dan akhirat. 

2 comments:

meaw said...

alahai so sweetnya,dia..moga-moga doa tu diperkenankan,insyaAllah..jodoh tak ke mana :D

Cik Liyana said...

aminn......hahaha rsa mcm budak2 la plop

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...