Sunday, February 27, 2011

Tak rasa macam baru masuk kerja jek....



Sungguh, cikliyana hanya rasa janggal 3hari pertama masuk kerja jek then lepas tuh hari berikutnya seperti biasa. Mungkin sebab cikliyana boleh masuk geng dengan semua orang, boleh masuk jek time dorang borak pasal anak padahal i bujang okey..hahahah yg tu kena perli sokmo. "bila nak kahwin nih?". aissshhh

Semalam, kami pergi Family Day MBB kat Bukit Gambang Waterpark.Sangat fun, sebab semua orang sporting termasuk boss- boss kami ....hehhehe sumpah lawak ! 1hari tuh pon dah cukup untuk release tension kat opis. Lepas jek acara sukaneka, dan lucky draw abis..terus laju-laju pergi main air kat waterpark. Benda free kena main sampai puas hati beb! yang takut pon jadi tak takut ...hehehheehehe. FUN GILER  walaupon xbanyak sangat gelongsor tinggi-tinggi tuh!! memang confrm akan pergi lagi bawak budak-budak lah plop...hehheee




Breakfast, Lucky Draw Present, & Doorgift


More Lucky Draw to be lucky..hehehe


hampers...yeayyy nak !





team leaders yg sangat sporting ! 


dapat nih for lucky draw mcm tau2 jek..suka buat kek ! hehee


Gambar kat waterpark takde..taksempat nak amik sebab camera tak waterproof..huhu




8 comments:

Ilyani Hashim said...

sayanggg!!!

u are a maybanker???!!! how come i xtauuu. branch mano nii?? gimme your id i nk cari pastu nk im bleh ceting2 sapa puahhh. haishhh!

Cik Liyana said...

hahahahhaa...how come u know dear...puahhh i cover! still not confirmed la... branch beserah in banking side. hahahaha nakal lah yuuu !

ibu qaleesya said...

hadiah tuk ciknee mana?

mamawana said...

Assalam,

Visit sini gadis getah...

Encik Peluang said...

banyok adiah tu..kongsi ckit....

Zaza said...

wa byk hadiah..lama zaza xmasuk cni..

kiesya said...

xpenah nk "lucky" tuk dpt adiah...teringin jugak kdg2... =p


www.duniakiesya.blogspot.com

QUEENPINK said...

salam.

jemput join ga saya.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...