Wednesday, February 09, 2011

Setelah baca entry Blog Lekatlekit.....saya geram!

betul, tak caya cuba korang baca entry terbaru #Puan Lekit, cik getah pon rasa geram jek kat cikgu parit tuh, eh layak ke dipanggil cikgu??? Takde moral langsung! Suka hati ikut silibus dia ajar lah kot, persetankan semua haters. Kot yer pon marahkan Haters, rasanya sebagai pendidik , kena lah jaga adap bahasa tuh CSDP oit ! Demand mengalahkan ARTIS popular, mengalahkan MENTERI ! Cukup-cukuplah cik shida oit, SILA BERHENTI JADI PENDIDIK TUMPUKAN 100% JADI TUKANG MIMING JEK. Tu pon kalau boleh cari makan lah kan...hahhahahhaha. Rasanya takde orang nak bayar RM1k untuk miming b***h tuh..maaf yer bahasa kasar. menunjukkan bertapa tak sukanya cikgetah pada cikshida nih. 


SAYA MEMANG TAK SUKA & MENYAMPAH DENGAN CSDP !

Kepada peminat setia CSDP anda boleh kutuk & mengeji saya tapi..saya tetap dengan keputusan saya. Ia bukan lagi sekadar hiburan tapi lebih kearah mengaibkan warga pendidik.

p/s: puan lekit tak marah cikgetah kan...hihihi? 

16 comments:

Miza Yusof said...

miza pun tak suka dia. annoying -.-"

iManAzRaf said...

geli je die tu.. hehe

mellow said...

mellow jugak ! mengada gila terkinja kinja

sicomot-comel said...

hish..
gelinye..

camner lah boleh jadi cikgu tu??

hasrul hassan said...

uhhh kenapa ehh saya tengok ramai yang tak suka dia semuanya perempuan? hmm maybe sebb pompuan je kot tgk video dia kat YouTube tu. Saya walaupun kenal dan tahu pasal cikgu shida ni lebih 3 bulan yang lalu .. sampai skang saya bleum lagi tgk direct video-video dia.

CUma saya pernah tgk kat blog orang lain dan juga di racanganan FBI... dan saya sering je ke Parit sebab kat situ banyak barang murah2 ... pastu ia jugak kampung wife saya.

http://hasrulhassan.blogspot.com

Cik Liyana said...

#hasrul : cikgetah pernah tgk sekali jek tupon sebab semua org kecoh n i'm curios to know ..lepas tuh tak tgk dah sebab myampah. lelaki maybe segelintirnya tak benci kot sebab..lelaki selamba..boleh tak jawab mcm tuh?

hasrul hassan said...

Bukan sebab lelaki selamba - sebab lelaki fikirnya lain, perempuan fikirnya lain. Dan lagipun, lelaki suka je bila perempuan menonjolkan diri .. baik secara baik ataupun tidak baik. Mengapa? Sebabnya ... lelaki tak pandai guna akal walaupun akalnya lebih ....

nabielahuda said...

huu,tak suke gak.peace :p

Cik Liyana said...

#hasrul : yup..itu dia pndangan dari lelaki..cikgetah tak berani komen.

zahidah dihaz said...

huhuhuhu....geram+sedih=perasaan bercampur baur...walaupun tak pernah buka direct video dia tapi ada juga tersempak kisah tentang dia di blog orang...



new entry: 2011: Tahun yang ajaib

THE LEKAT LEKIT STORY said...

takkkkkkkkkkkkk.... CikguShida ni semakin tenggelam dalam populariti dia yg tak seberapa tu..Almaklum la org x pernah dpt perhatian camtu. Kalau tgk rakaman kat youtube masa dia di interview faizal ismail tu cara duduk dia pun dah nampak takde etika.

pena rozie said...

mcm ni pun jadi cikgu ke???
tak suka..tak suka...tak suka...

dyah pinky! said...

dari dulu mmg xminat dia.

hehe:)

AesyaZealous said...

nanti budak2 ikut..haihh

eliyaezlinalias said...

simpati pada dia yg tetiba ilang ingatan lalu lupa diri...

soffea said...

saye ade buat entry pasal kemenyampahan terhadap beliau juga. n ya, memalukan je. kalo rajin, sile lah bace ye. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...