Thursday, February 10, 2011

Ho..tengok Kemalangan jek terus ketar !

tak sanggup..rasa nak marah nak kejar kereta tuh pon ada! Taulah kau tuh jenis PELUMBA LITAR HARAM tapi sepatutnya kau cekap handle stereng kan??? Macamana boleh terlanggar mamat motor tuh...bukan satu kau langgar tapi DUA BIJIK MOTOR KAU SAPU ! Siap sapu jek kau terus lari hilang kemana. Mintak jiran-jiran atas jalan raya tuh sempat amik nombor plat kereta ! 


Masa tuh cikliyana duk seberang lagi sattu..kira kat simpang 4 tuh, cikliyana duk kat pukul 12 , then kes LANGGAR LARI tuh kat nombor 9...terkejut sangat sebab nak kata kejar lampu isyarat taklah sebab masa tuh baru jek hijau. Memang sapu terus lari !! Nasib baik kereta-kereta kat sebelah kanan tuh lampu merah, kalau tak.....uhmmm...tak sanggup ! lepas tengok tuh terus macam ketar jek nak drive...berhenti kat simpang terus call 999 tapi sayang tak dapat. balik rumah baru lah hantar mesej ke rakancop. Jarak simpang 4 tuh kerumah cikliyana 5minit jek..mungkin dah ada orang kat situ yang tolong budak motor. Tengok keadaan motor dia tuh agak...hancus lah. Yelah sapu dari belakang kan...abis lah hancus! Rasanya penunggang tuh takde pape kot.

JIKA ANDA MEMANG JENIS YANG BAWAK LAJU, SILA PANDU DENGAN CEKAP !
minggu depan dah jadi orang Kuantan.

4 comments:

Norfa said...

sian nya dh la langgar..pastu xde sifat belas kasihan langsung blah cmtu jer

Nurul Afifah Addnan said...

xbtol....xde sifat kemanusiaan lgsong..

AesyaZealous said...

ish kejam. aritu ayh sy eksiden. teksi bwk tak betul then lg sikit nak langgar kereta ayh. teksi tu dah salah tp blah terus. kete ayh eksiden dgn lori sampah n kete kancil.perghh!!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tu la tu.. risiko kat jalan raya. tak kita langgar org, org langgar kita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...