Wednesday, February 23, 2011

aduhh lah sorry lah sayang..saya tak sengaja !!

Mintak maaf banyak-banyak kat korang semua, sekarang nih cikliyana macam PEMALAS kan... jarang sangat nak update  kan.! HUIIIII...ape nak jadi lah.. Sbenarnya cikliyana baru jek start kerja, Alhamdullillah..walaupon tak guna degree tapi sekurang-kurang cikliyana dah boleh start bayar loan pengajian yg dah bertunggak-tunggak nih. Takut jugak nanti kalau takleh keluar negara..hahha bajet... Kena belajar simpan duit dah lah sekarang, kena bijak buat calculation..biar bajet tak lari tiap-tiap bulan. Gaji ciput jek tapi InsyaAllah...cukup makan. 

Kalau nak shooping terpaksa lah tunggu bonus hujung tahun...heeee...kedekut kan..takpe lah berjimat. Banyak nak bayar nih... tolak loan kereta, loan belajar..memang hidup dikelilingi ngan hutang jek. 

Ohh..Kuantan, saya masih takdapat sesuai kan diri...oleh itu sementara ni, tiap minggu akan travel balik Kelate. Minggu ni takleh balik la plop, ada family day,....aish pergi jelah dah nama pon staff baru kan. Terpaksa jelah....huhuhuh

5 comments:

Encik Peluang said...

Eh..sama la kita kerja kat kuantan...heehehe

Sedikit Tips Blog Kepada Blogger

Puan Besar Shag Yahaya said...

Wahh~ Macam mana kerja setakat neh sayam? Sorry lah lama tak mai. Susah nak online kat UniKL sbb internet sgt selow. Nak bukak dashboard kena tunggu 20 minit kot! 1 page belog kena tunggu another 20 minit. Tu belum masuk nak komen. Haha ;D

Btw, Shag okay je kat UniKL. Kelas dah mula last week. Tapi, tak boleh nak terima sgt otak neh. Maklumlah dah setahun perap buat jeruk. Keke.

Enjoy ur life ye sayam. Moga Liyana dapat manage duit lah utk bayar semua yg penting tu dan survive kat Kuantan tu ;)

sicomot-comel said...

selamat bekerja ye liyana ;)

da dpt gaji,,blnje la SCC !
hahaha

Khairul Antasha said...

Keja elok2.. :)

suma kta yg bekerja mmg ada hutang... esp study loan tu..huhu

Firdaus Kasim said...

wow shag.. korang nie member ekh? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...