Thursday, December 30, 2010

Gosip Getah : Ke-popularan Khairul Fahmi Tak Jejaskan Elia !

Tahniah lagi dan lagi buat kedua pasangan nih ! Hot mengalahkan Aidil & Rita ! Tak sempat nak ambik tahu pasal pertunangan Zaquan & Ayu Raudah !

Sekelip mata belog Elia si Kekasih Khairul Fahmi ni meletop...BOOOMMM ! Mana tak nya, belog beliau mula terpampang di ruang gosip seperti beautifulnara & ohbulan ! Sampai kan si Fafau pon duk tayang belog Elia kat TV !! Follower belog Elia dah cecah 2000+ padahal masa cikgetah follower taksampai sebulan baru cecah ratus .Padahal semua tahu yang Elia bukan Shasha Bashir tapi klon shasha bashir. Now u tak perlu lagi jadi klon Shasha Bashir , sebab orang dah kenal u sebagai GIRLFRIEND KHAIRUL FAHMI CHE MAT GOALKEEPER MALAYSIA !



Walaupon si Khairul Fahmi ni dah meletop di sebabkan namanya duduk carta top 5 Twitter , tapi beliau tetap tak lupakan buah hati pengarang jantung dia nih ! So Elia , u better watch out now, sebab mesti akan ada musuh lepas nih terutama yg fanatic Khairul Fahmi tuh yg cuba rosakkan hubungan u all. And to u Fahmi, jangan lupa diri dek ke-popularan plop nanti ! Terima kasih kepada Che Mat & isteri kerana berjaya membawa manusia kesayangan Malaysia ni ke dunia. Tiada yg lebih bangga melainkan keluarga sendiri kan ?


Tak sabar nak jumpa kena lah cepat kahwin yer Elia & Fahmi ! 


Belog hati getah pon secara tetiba jek dapat tempias si Elia nih dengan kewujudan entry nih : http://hatikuhatigetah.blogspot.com/2010/12/gosip-getah-girlfriend-khairul-fahmi.html . Tapi kena lah terima kasih pada Elia sebab sudi promote kan belog hati getah di belog beliau ! Belog -belog lain pon sekarang nih tengah hangat cerita pasal Elia nih. 








Kepada semua , kalau nak cari girlfriend Khairul Fahmi sila ke  : http://jejariruncing.blogspot.com/


6 comments:

Oreo said...

tau x pe

nama khairul fahmi skarang tgh hott

5 hari lepas x silap follow baru 500 skrang dah 3K

THE LEKAT LEKIT STORY said...

masa dia BW kt blog saya.. sy clik balik link blog dia memang tak smpai ribu2 lagi.. nah skang masuk dh 3k ++

Encik MamaT said...

fuhh.. hot gile... hehe..

new entry
Azam untuk berubah... apa tunggu lagi...??!!

Ierasz Cik Ira V~,^ said...

tp elia sgt sweet..she is innocent in the way of loving... Hope adik2 ni bertemu jodoh cepat2.. :p

Rara Farah said...

tempia mmg dh terkene...rara follow dye mse follower dye baru 400 lebih...skang???sayup2 tgal kite..hehehe....

Shag said...

Fuyoh! Rugi tak cerita pasal Elia kat belog Shag. Kalau tak, kompem belog Shag pun untung besar. Kiki :P

Tahniah Liyana tetiba meletop sakan ;)

Oh ya. Pasal UniKL vr UiTM tu. Shag tak sure mana nak pilih. Barang tak habis pack lg sebab still confuse nak p yg mana.

Mama suruh amik UniKL sbb kat KL je. Mama tak suka Shag p Kelantan. Abah pulak suruh Shag pikir sendiri. Haih~ Duit dia masalahnya. Kalau tak bayar yuran lg Shag mmg kompem amik UniKL. haha. Akaun kat UniKL dah di iktiraf MQA. Hmph~

Pening pening~ Sempat ke dapat result kalau solat istikarah malam ni? Sebab nak bertolak lusa pagi =.=" Takut slh pilih!! uwaaaa~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...