Tuesday, January 04, 2011

MAAF DARI HUJUNG RAMBUT KE KAKI !


Salam semua ,

Maaf sangat dah banyak hari dah tak update belog nih ! Cikliyana sibuk sangat dengan blogshop yang akan dibuka tak lama lagi ! BANYAK LAGI TAK SIAP NIH !! Nanti korang boleh lah beli shawl kat belog tuh . Ni salah satu azam tahun baru 2011, nak praktik apa yg cikliyana belajar masa amik degree dulu. Dah nama pon budak entrepreneur, mestilah ikut bidang kan ? Banyak benda nak kena belajar, teori bukan segala-galanya dalam perniagaan sebenar. Banyak benda yg cikliyana tak tahu , tapi kena cuba yg sebagus mungkin sebaik habis baik ! Berani terima risiko & berani mencuba..tapi sebenarnya takut ! Nanti kalau dah siap  belog tuh, cikliyana inform kat korang yer !

Doakan yang terbaik untuk diri cikliyana yer kawan-kawan ! Miss u all !

3 comments:

Admiral Hafiz said...

gud luck ya!



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Nadya said...

Wahhh...dah nak ada blogshop sendiri..Tahniah & gud luck ye!

Shag said...

Wahh~ Ada blogshop! Moga semua berjalan dgn lancar Liyana! :D

Belog tukar wajah! CHUN!

http://shagcomot.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...