Saturday, January 01, 2011

Follower ke 400 Belog Review : Mencari Maha Cinta


Semalam follower dah jadi 400 tapi pagi ni 399...uwaaaaaa !!

Salam satu bulan satu tahun sebelas semua ! Wah semangat tahun baru....semangat nih cepat lompat..yeaaahhaa ! Okey dengan ini maka secara rasminya tahun 2010 ditutuppp..eeh bunyi bunga api lah ! tipu ! Sempena tahun baru, cikgetah nak buat segmen review belog follower HatiKu Hati Getah Dan dengan ini secara bangganya cikgetah nak perkenalkan kepada semua reader belog nih dengan FOLLOWER KE 400 HatiKu Hati Getah ! Tahniah yer dik ! Okey jom berkenalan..nak ngorat tanya makbapak dia dulu okeyh !

http://mencarimahacinta.blogspot.com/

Belog mencari maha cinta adalah kepunyaan tuannya yg diberi cantik & semanis tuannya, Nazirah Nazir. Orangnya comel lote berasal dari Kota Tinggi Johor dan remaja di Dungun, Terengganu, berbudi bahasa & nampak gayanya seorang muslimah ! Sape nak cari calon untuk buat bini, kena cari yang macam nih yer.! Macam agen cari jodoh lah plop !




Belog Nazirah nih simple & nice jek kan..header belog nih simple mungkin datang package sekali dengan template tapi cikgetah rasa kurang sesuai dengan isinya...boleh tak akak getah komen macam tuh ? Kalau boleh cuba cari header yg sesuai dengan ciri-ciri belog Mencari Maha Cinta @ lebih senang letak muka sendiri. Jangan marah ek..cuma bagi pandangan jek. Cara penulisan menarik tapi boleh diolah lagi. 

Cuba cari idea sendiri dan ditambah dengan info yang adik baca tuh, pasti boleh tarik pembaca belog Mencari Maha Cinta. Widget dah tersusun, tapi kalau boleh tarikh tuh kena la duduk kat atas-atas sikit, senang nak tengok tarikh dalam bulan islam. Ehm..kalau nak request satu blogslist untuk kawan-kawan blog campur-campur boleh tak ? Tapi takpe, pelan-pelan kayuh..lama-lama sampai ke puncak gunung. Ahakks lawak tak jadi ! Takpe jangan gelak .


So kepada readers sila lah lawat ke belog Mencari Maha Cinta, sesekali kita perlu mencari cinta yg hakiki . Tapi di belog nih, kamu akan peroleh kedamaian hasil penulisan tuan belognya, Nazirah Nazir. Tak de merepek - repek punya..dijamin ! Walaupon luaran nya muslimah tapi budak ni happy go lucky & peramah tau ! Tak caye pergilah kenal !

Nak kenal, klik lah kat bawah nih :
v
v




5 comments:

Nazirah Nazir said...

~~hehehe...
xtau nak ckp ape btw time kasih bnyak2...
xsngka smpai akn buat post segala~
ingat nk bg award aje pastu nk ltk kt blog saya~

~~pasal header tu,saya xreti la nk buat laen la kalu ade yg sudi nk buat....theeee~~

tgh pikir gak nk tukar header-tp masih baru..so xreti mne...

ok2 kak...tarikh tu saya remove ke atas sket yea...

ape2 pon~terima kasih bnyk2~hadiah tahun baru ke ni..?hehehe

Nazirah Nazir said...

kak...xphm mksud akak
'nk request 1 bloglist utk kwn2 blog cmpur2'

misz molecule said...

aishkk..xaci ni.hehehe


bdw, epy new year cik jati getah...


LBNL..sy jtuh cinta dgn header kmu la sygx:)

http://thyyunxthiya.blogspot.com/

Mohamadazhan hjDesa said...

405 tak dak blog review? hehehe

d_LA said...

wahhhh...bagusnye wat review..liyana, hp new year 2011 dear..hope sukses sokmo oke :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...