Friday, December 31, 2010

Pahit Manis Hati Getah sepanjang 2010

Salam semua, 


Ahad 2 Januari 2011 : Cuti Peristiwa Malaysia menang Piala AFF Suzuki 2010


Tak sampai 24 jam lagi kita akan masuk 2011 kan? Umur pon makin meningkat maknanya kena lebih matang lah kan? Berita demi berita gembira kita dapat sepanjang 2010 kan? Pasukan Bolasepak Negara menamatkan kemarau 14 tahun dalam arena bolasepak. Hari jumaat cuti untuk semua negeri yg bukan cuti umum pada hari jumaat & negeri selebihnya dapat cuti hari Ahad..adil & saksama kan !!


semoga kita semua terus matang seiring dengan usia kan !


Belog ni dah banyak berubah kan kalau ada yg perasan lah...huhuhuu. Dulu belog ni menggunakan alamat yg lain, yg cikliyana rasa masa tuh alamat blog tak bermaksud ape-ape:

jemariliyana.blogspot.com

tapi sekarang atas sebab tertentu cikliyana terpaksa ubah nama tuh kepada 

hatikuhatigetah.blogspot.com

Banyak perubahan sepanjang cikliyana ber-blogging dari 11 January 2009 sampai lah sekarang, follower dalam puluh-puluh sekarang dah nak cecah 400. Tanpa follower siapa lah hati getah kan ? Tak mungkin ada yg letak belog ni dalam senarai bloglist mereka. Cikgetah pon sedang cuba sedaya upaya letak semua blog link yg cikliyana follow kedalam bloglist hati getah.

Photobucket



KEPADA SEMUA FOLLOWER SILA AMIK NIH KAT SEBELAH YER !


Pahit & manis sepanjang 2010 ni banyak, di sebabkan penganjuran Giveaway Hatiku Hati Getah, cikliyana dapat ramai kenalan blogger yg baru. Terima kasih jugak pada GNESOP sebab sudi review dan bagi pendapat & komen tentang blog nih. Masa tu baru cikliyana sedar yg widget yg banyak bukan mencantikkan blog tapi bakal memusnahkan blog & menggemukkan blog. Alhamdulillah belog HatiKu Hati Getah makin sihat sekarang.. :)

yang pahit tetap ada, segala teguran terhadap belig ni & juga cikliyana, cikliyana terima dengan hati & minda yg terbuka. Yelah kita belajar dari kesilapan kan ! Mintak maaf pada semua yg pernah dilastik oleh hati getah nih...huhuhu.

Dari segi style penulisan pon, dah banyak berubah..sekarang ni hati getah banyak share info dengan readers...kejap gosip...kejap berita..kejap mengutuk..kejap memuji..pasal masakan & tutorial pon ada. Kalau boleh semuanya nak di sharekan...carca marba belog nih!

Sharing Is Caring

Photobucket

SELAMAT TAHUN BARU SEMUA DARI BELOG HATIKU HATI GETAH !

5 comments:

TiKa LEh said...

selamat thn bru...

Azuan said...

selamat tahun baru...

E.d.Y said...

banyakkan perubahan yg kita lakukan...

HAPPY NEW YEAR..;)

d_LA said...

cik liyana...hp new year..AJA AJA !!!!

Shag said...

Wahh~ Tahniah dah dapat 400 pengikut! :D

Oh ya, Liyana. Thanks a zillion sebab kasi pendapat semalam pasal UiTM dgn UniKL tu. Shag dah ada keputusan. Harap yang betul!

Aku dah berkeputusan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...