Wednesday, December 01, 2010

Rambut Sama Hitam, Hati Lain-Lain


Selamat semua, setiap orang ada hati masing-masing kan, tak kira mendalam atau tak ia tetap hati kamu. Bila sesuatu kelakuan, kebiasaan, kekebalan dah sebati dalam hidup maka jadi lah hati yang teguh. Sekuat mana pon, selemah mana pon ia tetap hati kamu.


SENARAI HATI MEREKA 

  1. Hati ku hati belog sebab hidup rasa tak tenang kalau tak kemas belog sehari. 
  2. Hati ku hati manusia biasa yang punya perasaan dan mudah disakiti walaupun secarik luka
  3. Hatiku Hati Perempuan dan bukan senang bila aku sendiri terpaksa jaga hati aku
  4. Hati ku hati hati bila memandu ingatlah orang tersayang kerana hatiku hati yg cepat panicc
  5. "Hati ku hati Besi tapi masih ada lembutnya kerana aku hanya wanita biasa"
  6.  Hati ku hati aliem..
  7. Hati ku hati yg sgt suke marah n sgt suke cari pasal..cpt naik darah :)
  8. hati ku hati manusia yang bisa menangis dan tersenyum ceria! 
  9. hati ku hati bUnny sebab dia lembut tapi susah nak tangkap !
  10. Hatiku hati kerak nasi.sekeras-keras hatiku lembut juga jika kene gaya pujuknya.
  11. **ATT : BELOG CEKLA - TAK BOLEH BUKAK-PRIVATE READERS** 
  12. Hati ku hati COKLAT ,Aku GILAKAN kau COKLAT cedapp 
  13. Hatiku hati OBOR-OBOR sebab dari segi luaranku lembut tapi aku boleh menyengat dengan kata-kata 
  14. Hati ku hati ha ha aaaa ha syum! sbb mintak maap saya suka sgt terbersin 
  15. Hati ku hati mu jua, kerana senyuman mu begitu berharga dan memberi kemenangan kepadaku
  16. Hatiku hati sihat kerana tak ada penyakit. 
  17.  HATIKU HATI AIR BATU KERANA AKU MUDAH TERSENTUH DAN MENANGIS 
  18. Hati ku hati cupcake! walaupon kicik, tapi sweet, lovable and cukup menggembirakan 
  19. HATIKU HATI merah jambu kerana daku seorang perempuan yang lembut dalam keganasan dan bersemangat! 
  20. Hati ku hati hati chipsmore sebab jap ade jap takde 
  21.  Hatiku hati cinta sebab hidupku penuh dengan bunga bunga cinta...
  22. Hatiku hati VIVA WIMAX sebabnya aku pakai VIVA dan kejer ngan WIMAX skang! 
  23. Hati ku Hati Belon Berisi Air sebab bila dicucuk, bocor..
  24. Hati ku hati..kristal...sebab aku sensitif mcm krsital juga..sekali jatuh pecah berderai..
  25. Hati ku hati bola kadang-kadang kene tendang sana sini suh settlekan keje orang lain
  26. Hatiku hati insan biasa kejap ada perasaan kejap macam tak ada perasaan
  27.   Hati ku hati berdebar-debar sbb suka hati akulah oi! 
  28. HATIKU HATI EMAS SEBAB AKU PANTANG TENGOK ORANG PAKAI EMAS BERKILAU-KILAU!
  29. HATIku HATI BATU sbb ari2 malas nak gi keje, BYK MAEN JER
  30. Hati ku hati contest sebab ika suka join contest kat blog nie
  31. Hati ku hati....strawberry comel berwarna pink kegemaran kesukaan kesayangan ku selamanya!
  32. Hatiku hati bekas makanan kerana boleh kemek boleh pecah, sekali pecah tak considered sold.
  33.  Hati ku hati mu jua kerana kau dihatiku hari ini dan selamanya 
  34.  Hatiku hati marshmallow sebab lembut and mudah dipengaruhi -.-
  35. HATIKU HATI AKULAH SBB AK BKN MCM ROBOT TRANSFORMERS YG TADE HATI
  36.   Hatiku hatimu jua..Aku Jaga Hati Kamu..Kamu Jaga Hati Aku..Kita Pasti Gumbira.
  37.  Hatiku hati batu sebab kepalaku keras macam batu walau dihentak dengan batu tetap terpaku
  38.  Hatiku hati kopi walaupon hitam tapi baunya tetap menjadi pujaan tekak ku
  39. Hati ku hati snow, cair bila disinari kasih sayang, beku bila dingin dengan kemesraan
  40. Hati ku hati rama-rama, terbang riang-ria, melayari blog anda semua...
  41.  Hati ku hati KARTUNN ! sebab otak aku penuh dengan fantasi ~Tu yang salu senyum sensorang ! 
  42.  Hati ku hati kaca, muda pecah dan retak bila jatuh
  43. Hatiku hati biru yang simple.. sebab simple itu mudah dan indah
Ni semua peserta JOM JOIN HATIKUHATI GETAH GIVEAWAY ,tarikh tutup dah tamat, jadi ni lah masanya cikliyana akan bertungkus lumus pilih slogan yang terbaek! 


HATIKU HATI GETAH sebab hati saya boleh berubah, saya marah saya maaf, saya cinta saya benci.

3 comments:

khaiyisah husna said...

hati saya hati manusia...haha....

cheers up cik liyana ^^

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Woah. Shag yg pertama :P

Banyak yang best! All the best to all contestants :D

Rara Farah said...

no.2 tuh menarik la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...