Sunday, November 21, 2010

Award | Interesting Award Untuk Hati Getah

Kasih laju-laju kat Cik Bulat sebab sudi share AWARD nih kat Hati Getah! Sopan je kan sejak lepas raya nih, tak garang-garang dah sebab semangat dah kena amik kat lembu...eceh...gelenya molep! 



Award ni asal nya dari Belog Cakap-cakap Ain, Terima Kasih sayang sebab wujudkan AWARD nih! Okey mari men-jawab soklan ini dengan tekun...FOCUS !!


Oh...kamu memang suka bercakap yer Ain..kat belog header dah melambangkan segalanya. Bagus...cakap banyak tapi jangan sampai ter-over.  [nasihat juga ditujukan khas buat cikliyana dari Hati Getah]

Q2 :  name blog anda & kenape anda letak name itu.

Nama belog ni HatiKu Hati Getah sebab hati cikliyana owner belog ni boleh berubah-ubah. Kadang-kadang ketat macam getah baru, tapi lama-lama atas faktor tertentu jadi kendur jugak getah tuh. Garang pon macam getah, silap-silap ada yang kena lastik. [tapi cikliyana baik tak lastik suka-hati]
Q3 :  name URL blog anda & dari mane datangnya idea tu...

http://hatikuhatigetah.blogspot.com sama jek macam nama dalam IC blogspot. Sebab dulu pernah kena tegur, "awak ni ego sangat, kadang-kadang saya pelik tengok awak, kejap okey, kejap tak" [berkait ker?]
Q4 :  apekah kaedah dalam penulisan blog anda

santai,garang,padat,pemalas dan kadang kalau cuaca baik, bagi resipi dan info.

Q5 :  apa perasaan anda bila tengok blog org chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kdang blog sendiri menarik tapi merendah diri )

"tolong ajar saya macamana nak buat macam awak boleh" jujurnya saya DENGKI dengan awak. Sekian.
Q6 : bilakah blog anda diwujudkan

Dekat setahun dah kot..lupa.PELUPA NIH BANYAK MAKAN SEMUT.
Q7 : siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda

Tak kenal, tapi TERIMA KASIH DAUN GETAH DARI HATI GETAH.

Q8 : sila tag 5 org lain untk menerima anugerah & pass kan syarat syarat ini...

**INGAT JAWAB 7SYARAT PUTERI AIN TUH..SENANG JEK DARIPADA SYARAT PUTERI GUNUNG LEDANG**

2 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Dear, Shag dah siapkan :P Jom terjah!

Award : Interesting Blog Award

~ PIJA ~ said...

trime kasih dek non...teharu den....sat lagi akak amik laju2 k..ni yg rase nak lastik je die nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...