Sunday, November 21, 2010

Blog Review - Riwayat HatiKu Hati Getah di GNESOP

JANGAN MALU-MALU KLIK JEK
http://www.gnesop.com/2010/11/blog-review-hatiku-hati-getah.html

Terima Kasih cikliyana ucapkan kat GNESOP sebab dah tolong sedarkan cikliyana. Akhirnya dengan nasihat yang dibekalkan, cikliyana berjaya me-make over-kan HATIKU HATI GETAH.


Beberapa pandangan Sop mengenai blog HatiKu Hati Getah untuk mencantikkan blog iaitu:


  1. Header yang agak besar menjadikan entry jauh ke bawah "tuan dia besar jadi header kena besar haha"
  2. Link Exchange berada di atas kurang sesuai jika link semakin banyak. Ruang entry juga akan jauh ke bawah. Mungkin boleh guna text area untuk memastikan saiz widget tidak membesar." dah buang ke kotak page"
  3. Tiada pembahagi antara entry. "argh..tak reti..tak reti..kena ajar nih"
  4. Entry agak tengelam " dah naik kan...hah belum..adeh macamane?"
  5. Warna tulisan dengan warna latar kurang sesuai "dah tukar dah..harapnya okey sikit lah"
  6. Widget kiri tidak seimbang menyebabkan jauh ke bawah " dah kurangkan dah "
  7. Shoutbox agak terlindung " hahahaa padan muka hati getah..cikliyana dah buh yang baru"
Rumusannya, template yang Cik Liyana guna kurang sesuai. Oleh itu, Sop cadangkan Cik Liyana memilih template yang lebih baik. "nak guna yang blogspot jugak...bolehkan?"

Hah, anda tertarik untuk di-review jugak??? jom hantar kan sahaja link dan penyertaan anda ke GNESOP

***Terima Kasih lagi sekali kat BELOG RIWAYAT HARIKU !! ****

6 comments:

eiela said...

Bagus la hatigetah nih cepat ambil tindakan, malam tadi saya menyinggah jugak menerjah tapi tak sempat tinggalkan pesan sebab line prob. Ok dah cuma kena ubah sikit2 je lagi.

Latest Entri : Pisang Kaki Baik Untuk Kesihatan Kardiovaskular

padin said...

hehe baguslah hatii getah, dah ada perubahan, lebih ringan sikit.. hehee harap hati getah terus maju berkarya, :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wah bagus la..

teguran yang membawa kebaikan hehe

LATEST ENTRY

TAK SEMESTINYA SAMA PASTI ADA YANG BERBEZA

gnesop.com said...

tahniah.. skrg lebih menarik.. :)
mmg pro aktif cik liyana.. i like..

kakyong said...

tahniah. kakyong terjah dr blog sop.. cuma kakyong prefer kalo background n3 warna yg lebih cerah... senang nak baca..

Cik Liyana said...

thank semua bagi komen membina badan hati getah..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...