Sunday, November 21, 2010

TAG CUTI SEKOLAH DARI LEKAT-LEKIT

Kata Cik Lekat-lekit, sempena cuti sekolah kena jawab tag nih. Orang yang tak cuti sekolah pon boleh jawab yer. Sepak laju-laju kalau korang takde memori langsung atau korang jenis katak bawah besen kat sekolah dulu.

Nama kamu kat name tag 


FAZLIYANA sebab tuh jek namanya..tak panjang tak pendek tapi SATU jek.

Berapa tag kamu gantung kat baju or tudung masa skolah 



SATU sudah, tu pon kadang-kadang..time spot-check cepat jek pakai!

Apa warna uniform sekolah kamu 


warna PUTIH jek, cuma yang beza bila masuk sekolah teknik, kasut tukar kasut kulit hitam.


Selain buku skolah dalam beg kamu ada apa lagi 



Buku Sekolah simpan bawah meja..hahahhahaa. Tak suka bawak mengarut sebab diri sendiri dah mengarut! haha

Gelaran pada cikgu yang kamu bagi :


 Cikgu Saripoh(nama sharipah tapi sebab taksuka panggil jek ikut suka) , Cikgu Linkin Park (sebab jalan macam bdk hip-hop), Cikgu Koya (sebab selalu tunjuk duit dalam kelas! POYO kan) , Cikgu Gatal (dtujukan khas untuk warden sebab dia memang gatai)


Berapa peratus kedatangan kamu di sekolah tiap - tiap tahun 



99% sebab duk asrama..tapi masa Ting 3 dulu..kuat alasan nih!! Sakit perot sokmo!

Anugerah yang pernah kamu dapat di sekolah 



Pembual terbaik bagi rakan-rakan!

Gelaran kawan - kawan pada kamu masa sekolah 



"Otok" sebab suka naik hangin tak tentu pasal..dan tiba-tiba mood boleh swing jadi galok gila! Senget kan!

Panggilan kawan - kawan baik kamu di sekolah 



Mekna @ Otok..kawan semua sama..cuma yang tak berapa baik panggil nama penuh! JERK!

Denda yang kamu tak boleh lupakan sampai sekarang :


 Kena panggil dengan gelaran "anak gajah" dengan warden sebab bising [dah la bilik dia bawah dorm kitorang, masa tuh baru seminggu masuk asrama].


nak tahu lagi kisah lucu PICIT SINI
Tahap pencapaian akademi kamu di sekolah 


Sederhana, diam-diam ubi berisi..hahahhaa tapi kalau banjir tak jadi ubi lah wey!


Apa nama sekolah yang paling kamu sayang 



Gold Sand Technique School..hahah bajet gila tulih kot omputih. [yg baca entry lepas tentu tahu kan]

Apa yang paling kamu rindui selepas meninggalkan sekolah kesayangan kamu 


GENG 2D4...DAN GENG 2C1.. Korang the best lah!

korang nak korang jawablah yer! TAG SEMUA FOLLOWER!

2 comments:

Weeda said...

weeda pun sama...sume buku tinggal dalam meja..gi skolah bawak beg kosong je..haha

Lelaki Ini said...

hahaha
besh2 jawap tag

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...