Monday, February 07, 2011

Asyik sakit jek, susah memang susah.

Aduh lah, dah tak tahu nak buat apa, asyik sakit jek. Baru jek bulan lepas demam, bulan nih demam lagi. Sorry sangat tak update, bukan apa sibuk buata kenduri maulud bukan bertunang eh tapi kenduri maulud. Almaklum lah kan ramai orang bertunang cuti hari tuh. Tahniah tau pada semua yang bertunang. Penat betul kenduri kali, dengan tak cukup tidurnya dengan sibuknya. Rasa macam tak sempat jek nak buat apa-apa, hadiah pemenang GA pon tak sempat lagi nak pos. Kesian dorang..esok InsyaAllah cikliyana pos okey..maaf tau! 

Okey, nak tidur dah tak larat sangat suara pon dah takde kalau ikut hati banyak lagi nak cerita especially pasal bibik buat hal, menyusahkan betul!

3 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

huhuhu.. bz cik getah.. getah pun dah kendur

rizwan's sweetheart said...

samalah kita... fda dah tiga minggu demam. depada thaipusam.... dah emmbawa ke CNY... still tak fully recover... get well soon yea cik getah

Rara Farah said...

bykkn berehat cik getah oi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...