Thursday, February 03, 2011

HatiKu Hati Getah Kena Serang !!

BUNUH MALWARE !

EEHHHHHH belog nih kena serang dengan MALWARE..tolong help! Baru jek balik dari bekwoh atau org bukan kelantan panggil kenduri. Ingat nak update pasal cuti raya cina tapi bukak-bukak jek..keluar amaran MALWARE lepas tuh ada kaitan dengan farhanfirdaus.com siapa anda dan kenapa tinggal virus kat sini??? Tak suka tau ! Kalau korang tengok ada lagi Malware kat sini bagitau tau ! Maaf shoutbox terpaksa di remove sementara sebab virus ni lah ! ishh menyusahkan jek !


Sape yang pakar IT pakar teknologi tuh, tolong cikliyana ni, ajar macamana nk remove dan elakkan Malware nih.

3 comments:

Jasmin Ibrahim said...

hah?? apa tu?? xprnh dgr pun...huhuh.....nmpk sgt ktggln kn.. :-(

Puan Besar Shag Yahaya said...

Alamak. Kena virus? Shag masuk ni okey je tak ada pulak ckp warning apa apa. Maybe dah okay? Entah lah sebab Sahg tak pakar IT :P

Nurul Afifah Addnan said...

SYE PENAH KENE..ANTA KDAI TROS..SEB BEK ADEWARRANTY LG..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...