Sunday, January 23, 2011

Nak Pakai Contact lens tapi...





Uhmm..cikgetah rasa nak pakai contact lens...tapi macam takut pon ada. Korang yang pernah pakai boleh tak suggest kan sikit kat cikgetah nih...teringin sangat nak cuba nih !

5 comments:

Cik Shag said...

Watpe nak takut. Lens tu tak makan mata Liyana pom :P

Nak beli p tanya kat kedai spek. Kalau nak power ikut mata lah. Kalau dah yakin sgt, beli je o9. Cuma kena tanya kondisi air lah utk lens tu berapa ;)

yatie's EPISODE said...

mule2 mmg takot. lame2 nti ok lah. :D
yg penting, pkai contact lens ni tgn kena bersih before pkai contact lens. sy selalu pkai jenama fresh look tu. Yg dlm pic cik getah tuu. hehe (;

Aku Otomen said...

otomen pakai contact lens, kalau nak takde color, better pakai bausch n lomb.
nak color, try pakai yang korea punyer. Besh gak.Setahun lagi tuh.

Jenama lain, aku pernah try Fresh Kon, tak besh bagi aku, sebab bila pakai dia larik, so nampak macam mata aku juling. Tak suka! Tak selesa!

alyaaboolat said...

cik yana boleh jenguk2 ke on9 shop membe sy..die jual lens..lawa2 n soft gtewww..mi link die http://www.facebook.com/profile.php?id=100001958388076

unieMARKS :) said...

hehee , kalau selalunya yg bru nk pkai ry acuvue , tadak kaler pny laa . heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...