Monday, January 17, 2011

Nak follow pon kena usah-susah macam org cacat???


Ishhh..menyusahkanlah ! nak follow sekarang nih pon kena buat "word notification" tak sukalah..saya tak cacatlah...huhuhu !..tak suka kan ! sebab kadang-kadang word ni mengelirukan...sampai kena buat berulangkali...last-last tak jadi follow lah..tak kesian ke kat tuan punya belog tuh..adeh...

sape ada masalah yg sama? ke memang dah jadi macam nih?

Satu lagi, nak comment pon kena buat jugak..rasanya takperlu kot...biarkan orang komen sebebasnya sebab kan kita tuan belog boleh remove komen yg kita tak suka..betul kan.

Benda-benda macam nih bagi cikgetah munyusahkan walaupon untuk protectkan belog tapi jangan sampai memutuskan harapan orang yg melawat..huhuhuu..

sabar---sabar jangan ngepek banyak sangat ! 

Happy ber-blogging korang, jangan marah-marah macam cikgetah wokeyh !

10 comments:

IeDa said...

ye sy setuju! baik2 nak follow or komen last2 terus xjd..

efa said...

hahaha sabar ja la...

Cik Liyana said...

ieda: putus mood kan...huhuhu

efa: sabar lah nih..demi kawan2..

rossoneri said...

aik,xpenah pulak nak follow pun kena word verification tuh..huhuhu,jenis macam ni pun ada eh..

yang letak kat komen tuh,mungkin dorang malas nak tapis spam..heheh

_luVy*dUcky_ said...

huhuh!sokong2..:)

Syazwana said...

setuju.
penat nak taip satu2 huruf
:D

Cik Shag said...

Mak aih. Nak follow pun kena amik test jugak ke? Ohh sangat menyakitkan mata sekaligus hati =.='

bayi beriman said...

saya setuju .. tapi .. blog bayiberiman takde bende tu kann ? mcm dh buang ..hee~

Mrs. Asida said...

lorr nak follow kena gak ker? komen yg kena tulis tu pun dah rasa mengganggu.. apantah ni.. aiseh

miera momo chan said...

setuju benar!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...