Saturday, January 15, 2011

Kalau dah berubah kenapa mesti tunjuk macam tak berubah?

Uhmm..tak faham betul lah cikgetah dengan sorang kawan nih. Hari tuh cakap dah berubah nak tinggal semua kenangan lama..yang memang gelap tuh tapi uhmm..tengok macam tak pon...gambar still letak yg lama..bangga sangat ke?? 

"Kalau awak tuh bertudung, saya rasa takperlu kot nak tunjuk lurah dendam yg lama tuh kat orang..rasanya tak perlu kot wujud.."a long time me"..tak perlu..tak perlu sebab sekarang awak dah bertutup walaupon masa kami kenal awak dulu awak dah bertutup. Lepas kejutan budaya, awak terus berubah..berubah sampai kami semua tak kenal awak. Kami semua sayangkan awak, kami taknak awak jadi mangsa lagi. Tolonglah "delete" semua perkara lama awak tuh. Jangan aibkan diri sendiri & keluarga...mungkin awak akan cakap kami penyebok, tapi kami semua sayangkan awak. "


Kepada yang dulunya tak bertudung tapi sekarang dah bertudung, cik getah rasa tak perlu kot kamu tunjuk ketiak, lurah dendam yg lama tuh kat orang lagi, delete jek kisah tuh. Biar mereka yg lama & kamu jek yg tahu. Yang baru ni rasanya takperlu lah tahu.

7 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ada juga kwn2 cik lekit mcm cik getah.. dr bertudung trus tayang lurah.. huhuhu. maybe dorang ada breast yg berlurah.. syg kot simpan sorang2.. kekekekekeke

Cik Liyana said...

ops....haa betul tuh...nak bagi semua org tengok..tindik sana tindik sini..kata dah berubah..buat apa tunjuk gambar tuh semua lagi? nak bangga sgt ke kita mcm tuh dulu..n sekarang kita dah bertudung balik?

Haa Fakihah said...

myb dia rase dia x hot mcm dlu bile dh bertudong kot. bila dia tgk org free hair dia terasa nk tayang yg dlu dia pon free hair.

Cik Liyana said...

yupp..betul tuh haa..setuju jugak tapi..kalau tunjuk rambut saja...tak kesah pom..tapi kalau tunjuk lurah?aishh.....nmpak macam tak kenalah sebab sekarang dah bertudung...buat apa simpan gambar lama phtu tayang kat orang umum2..

Haa Fakihah said...

lurah bagai? perlu ke?

*yeayy! pop up komen! lobiuuuuu! hehe.

Cik Liyana said...

uhmmm..tulah pasai...tak sesuai kan...better takyoh pakai lah tudung tuh..wat malu ko tudung jah

Cik Liyana said...

uhmmm..tulah pasai...tak sesuai kan...better takyoh pakai lah tudung tuh..wat malu ko tudung jah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...