Saturday, January 15, 2011

Gathering Nuffnangger Di Kelantan !



Wooowww bestnya ! Nuffnang bercadang nak buat gathering di Kelantan ! So ape tunggu lagi warga kelantan & jiran terdekat jom lah kita sama-sama jawab survey nih ! Mudahan ...kita semua dapat berkumpul, boleh cikgetah kenal-kenal dengan nuffnangger di Kelantan nih ! Oh..yeahhh happy ! Korang boleh bagi cadangan apa aktiviti yang korang nak nuffnang jalankan sepanjang gathering tuh nak banyak games ke..nak banyak hadiah ke..macam-macam boleh mintak ! Tapi jangan mintak yg bukan-bukan tau, nanti taklulus padan muka takde gathering !!! hahahhaha....sape yang belum jadi ahli nuffnang pon boleh join tapi syaratnya kena sign up jadi ahli nuffnang jugak ! Dengan berblog pon dapat duit tau !

Jawab survey nih dulu tau!


soalan tak sesusah SPM pon !

3 comments:

AMMAR YASIR said...

Heheheheh..nak pergi jugak... nak pergi jawab soalan jap. Jom join contest nak?
http://jomklikblog.blogspot.com/2011/01/rm-300-untuk-follower-bermula.html

dak eina said...

kamu org Kelantan ke.. sme! :))

Cik Liyana said...

dak eina : yup....ore kelate..meh lah jawab survey tuh..blh jumpa2 nnt !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...