Tuesday, January 18, 2011

(Gambar) Kembar Artis Diana Danielle, Lisa Surihani & Juliana Evan !

OHHH.....90% sama kan ! Memang pelanduk dua serupa..ehh 7 serupa sebab dalam dunia nih ada 7 muka yg sama dengan kita kan ( correct me if i'm mistake).. entah-entah sape lah kembar yg muka agak serupa ngan cikgetah kan? Nak jugak kenal....hai abang kembar...hai adik kembar ..hai kakak kembar saya cikgetah !

DIANA DANIELLE


Haa...sama kan ! part mata hidung & mulut sama ! cuma kalau tengok dekat-dekat


bentuk muka lain sikit kan ! & gadis nih dari INDONESIA.

LISA SURIHANI


laa...muka sama lah ! tapi...


Seksi sikit kan..mungkin model kot kembar Lisa nih.

JULIANA EVAN


haa..tu dia..tapi


Muka kembar Juliana nih bulat sikit kan..muka Juliana runcing sikit kat dagu.



SAMA-KAN ! lebih kurang 90%..muka sama tapi perangai mungkin tak sama kan?

sumber: oh Bulan


5 comments:

man yusoef said...

wahaha...serius sama...tapi yg diana daniella tu dari jauh je sama..dari dekat tak sama lngsung...huhuu

~ PIJA ~ said...

kembar dik getah sape pulak..hihiiii

amirulez said...

org malaysia lg best.. kan2..

relevan said...

sememangnya ada 7 muka yang sama atas muka dunia ini..

Cik Shag said...

Aah lah! Sama tapi tak serupa. Kiki. Shag baru jumpa 1 artis yg sama muka dgn Shag tapi tak serupa. Pelakon wanita HK. Lydia apa tah nama penuh dia. Yg pakai spek lengkung tepi tu. Haha :D Dia tembam lagi lah dr Shag =.='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...