Thursday, December 02, 2010

TAHNIAH ANDA PEMENANG GA HATIKU HATI GETAH !

Salam semua ! para-para sakura sekalian yang join GA HATIKU HATI GETAH, mesti dah tak sabar nak tahu sape lah yang bertuah dapat barang percuma dari cikliyana kan..kan?


Dengan lafaz bismillah...mereka yang bertuah adalah : 



V
V
V



dari :


Yeah, obor-obor sejenis binatang yang sangat lembut & comeyl jika dipandang kan..tak heran lah kalau si spongebob pon minat ngan benda jelly ni walaupon dia tahu, obor-obor boleh mengeluarkan "electric shock" . Tapi awas, jangan bermain dengan obor-obor sebab sengatan dalamannya berbisa dari luarannya.."Don't judge the jelly fish by it's cover".

&



dari:


Musim hujan ni jangan suka sangat minum air batu yer, nanti demam! jom kita robek slogan nih, air batu cepat cair tapi lambat beku. Air batu @ ais mudah cair disebabkan faktor sekeliling, hati jenis nih perlu dalam kehidupan seharian yg mana boleh sejuk kan hati yang panas. Sesiapa pon, hati mereka akan jadi hati air batu termasuk hati getah. Sekeras mana sesejuk mana tetap akan cair juga akhirnya tapi ingat air batu mudah cair & ia mengambil masa yg lama untuk beku semula setelah cair."The heart may freeze, or it can burn. The pain will ease and I can learn. There is no future, there is no past. "

Tahniah pada yang berjaya ! Jangan lupa hantar butiran diri & alamat ke fazliyananazzli@yahoo.com bagi urusan pembahagian harta.. =) 

Pada yang tidak berjaya, slogan kamu semua tetap hebat! Masing - masing ada kekuatan masing-masing, pendapat sendiri & keghairahan sendiri. Usaha kamu mekeraskan kan otak untuk reka slogan amatlah cikliyana hargai. Terus sokong Belog HatiKu Hati Getah yer! Mana tau, kot mimpi nak buat GA lagi ke..kan...kan..

10 comments:

Miza Yusof said...

tahniah pada pemenang :)

makcek bukan nenek said...

waa tahniah tahniah . heheh
x menang pon x pa .
enjoy dpt join . hehex

cik siska ^_^ said...

wahhhhhhh.....sy ke tu yg berjaya...ohhh...sukenye
.......hehe.....thanks ye cik liyana...thanks sgt2...^_^

haszuraidah ishak said...

wahh..tahniah buat semua pemenang..

LyNn'Azlina said...

kepada yg berjaya..tahniah yer...

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!

kakyong said...

tahniah kpd pemenang yg terpilih...

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Sgt kretip si pemenang tu. Memang layak! Tahniah :D

psst. Nampaknya dah berjaya buat scroll box tu. Hiks :)

nurezzat said...

thankss..haha...terharu nye..

Nur -al- Ain said...

ala.. dh terlepas contest.. buat la lagi contest..hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...