Tuesday, December 21, 2010

Ponet Eh Kaki Den !

Ponet eh kaki den !

Hahahaha bergaya ala orang nogori la plop tapi version tak jadi.  Tadi pergi Pusat Sains bawak budak-budak dengan kakak abang budak tengok Pameran Dinosour. Tiket masuk untuk dewasa 17 tahun ke atasa cuma RM10 sahaja & budak-budak 17tahun ke bawah cuma RM5. Ada jugak pakej untuk family, 2dewasa + 2kanak-kanak cuma RM 25 sahaja. 














Masuk dengan semangat berkobar-kobar, apa yang dapat..takdapat kepuasan ! Rasanya yg cikliyana pergi tahun 90an dulu lagi berbaloi kot. Dinosour sikit jek dah tuh banyak yg dah uzur..huhu sedih kan. Tak sesuai dengan tema "Dinosour Alive" sebab banyak dinosour yg tak berfungsi...bunyi suara jek. Yang besar ada dua ekor jek kat ground floor..tu pon dah ada budak yg meraung-menjerit takutkan dinosour..hahhaha! 

1 comment:

Magrib said...

minat bergambar ya... hehehe.. budak2 tu gaya mcm takot ja.. hehehe.. anyway.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Nikah Gantung selesai masalah Seks bebas
Mari lah ROGOL saya!
Kurang ajar punya orang tua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...