Sunday, December 05, 2010

PEMBUNUH FACEBOOK ROSAK RUMAHTANGGA


Takut kan..jadi berhati-hati dengan setiap gambar yang kamu publish. Jangan suka hati jek approve orang yang tak kenal. Private kan sikit profile kamu tuh, takpe di cop sombong pon! Perempuan tuh sexy sangat..terlampau sexy kot, mudah-mudah nak share "barang" dia kat orang..huh! 


Yang ni no komen lah..masing-masing ada facebook, so masing-masing pandai lah jaga kelakuan masing-masing.

2 comments:

tupaikaran said...

Cam aku, fb blom lg menimbulkan mslh, gambaq xdak n gambaq org tag pun hny aku leh tengok. Tak phm nape org leh publish gambaq bagi semua org tengok. n xphm pasepa nak kena publish segala gambaq yg ada.

pendek kata, kurangkan je masa kita log in fb tu musti kurang masalah

Latest Entry : Mintak Pendapat Hangpa Semua, Blog Aku Ni Berat Tak

Fyzal said...

share pun kena berpada pada.. jgn tibai share semuanya. memang rosak rumah tangga.. yg tak berumah tangga lagi pun boleh rosak.. haishhh...

ada teknologi susah, takde lagi la susah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...