Saturday, November 06, 2010

ohh... Demi cintaku pada Lombok..

MELAKA: “Pulanglah Sara, emak rindu sangat, lupakan segala masalah kerana masa depan kamu lebih penting,” luah seorang ibu, Sharifah Mohamed, 36, apabila anak sulungnya menghilangkan diri buat kali kedua hampir dua minggu lalu dipercayai mengikut seorang lelaki berasal dari Lombok, Indonesia.
Anak perempuan tunggal pasangan Sharifah dan Mohd Nasir Ahmad, 44, Shahara Fujie, 16, dikatakan keluar dari rumah neneknya dengan menunggang motosikal sepupunya yang kemudian ditinggalkan di tepi jalan Kampung Tehel, Bemban, Jasin pada 25 Oktober lalu.

Kehilangan Shahara, anak sulung daripada empat beradik yang lebih mesra dipanggil Sara, dipercayai ada kaitan dengan perkenalannya dengan seorang lelaki berusia 20-an dari Lombok sejak beberapa bulan lalu.


Nota Lastik : oit takde lelaki dah ke kat Malaysia nih? macam-macam ada wey..yg bulat,leper hidung kembang mancung putih gelap melayu cina india mcm2 style ada..yg Lombok jugak kau ikut! anak kau esok xencem xcomey pon kalau ikut baka Lombok tuh...huh!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...