Monday, October 25, 2010

SUAMI ZAMAN JAHILLIAH | KENCING MUKA ISTERIYA ALLLAH, apa nak jadi ni wey? patut ke kencing atas muka isteri? isteri ni ape, alat pemuas seks, tukang masak dengan bibik je ke?!!! Dulu masa belom kahwin jadi macam-macam, nak jadikan isteri ibarat pemaisuri lah, lautan api sanggup renangi lah, tapi bila dah kawin maen sepak-sepak jek bini nih!

tapi ada suami yang sayang-manja-hormat isteri. yang ni boleh tabik lah, INGAT WANITA DIJADIKAN DARI TULANG RUSUK LELAKI, BUKAN UNTUK DISEPAK, BUKAN UNTUK DISANJUNG TAPI UNTUK DILURUSKAN YANG MANA BENGKOK-BENGKOK, TUNJUR AJAR YANG BETOL.!

Tengok Berita hari ni kat metro..suami setan!


KUALA LUMPUR: Hanya kerana masakannya tidak menepati selera, seorang isteri menerima deraan kejam dan tidak masuk akal apabila dibelasah, dicukur kepala hingga botak dan lebih mengaibkan, mukanya turut dikencing suaminya.
Dalam kejadian kira-kira jam 10 malam Khamis lalu itu, suami terbabit yang berusia lewat 30-an turut menceraikan isterinya dengan lafaz talak tiga ketika kencing ke atas mangsa.

Isterinya yang tidak tahan dengan kekejaman lelaki itu selain berasa diri amat terhina membuat laporan di Balai Polis Jinjang, di sini, pada hari kejadian, menyebabkan suaminya ditahan keesokan harinya.

Sumber polis berkata, pasangan terbabit mendirikan rumah tangga sejak dua tahun lalu dan pernikahan mereka dilakukan di negara jiran tanpa mendaftarkan semula perkahwinan di sini.

Menurutnya, dalam laporan wanita terbabit yang juga berusia 30-an, kejadian itu bukan pertama kali menimpanya kerana dia mendakwa sering dipukul sejak setahun lalu walaupun melakukan kesalahan kecil.

“Menurut mangsa, dia selalu dibelasah sekiranya lewat membuka pintu ketika suaminya pulang bekerja. Malah, pada Jun lalu, mangsa melarikan diri ke selatan tanah air kerana tidak tahan dengan kekejaman suaminya.

“Namun, selepas seminggu di sana, suaminya datang memujuknya serta berpura-pura insaf,” katanya.

Bagaimanapun, kata sumber itu, ketenangan yang dikecapi mangsa hanya sementara kerana selepas dua minggu berada di rumahnya, dia kembali dijadikan tempat melepaskan geram oleh suaminya.

“Dia terus dipukul atas kesalahan kecil, malah ada kalanya mangsa tidak tahu-menahu kesalahan yang dilakukannya,” katanya.

Menurutnya, selepas menerima laporan mangsa, polis melakukan gerakan memburu suami mangsa sebelum menahannya kira-kira jam 11 malam Jumaat lalu ketika dia berehat di rumahnya. Lelaki itu kini direman empat hari bagi membantu siasatan.

Sementara itu, Timbalan Ketua Polis Daerah Sentul, Superintendan Zainuddin Ahmad ketika dihubungi, mengesahkan mengenai penahanan lelaki terbabit dan memberitahu siasatan lanjut dilakukan.**TENGOK AYAT TULISAN MERAH TUH... Kahwin tak daftar sebab apa? takdapat restu ke?


YA ALLAH, berikan aku suami yang beriman, baik hati, pemurah, penyayang dan tegas. Amin.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...