Thursday, December 16, 2010

Gosip Getah : Dafi TIRU Adam Lambert !


PERLU KE TIRU ARTIS LUAR?

ADAM LAMBERT GAY, DAFI?


PLEASE LAH WEY !

credit to : Oh-Bulan

Apa nak jadi lah dengan artis kita nih, takde identiti dah ke? yang sorang sebuk nak tiru Lady Gaga..lepas tuh yg tua pon nak ber-style gaga jugop...aduhlah.. kenapa tak tiru style yg elok..muslimah sikit? Artis Malaysia ke arah barat. 



vs


Terlebey over & terlalu meloya !


9 comments:

Asyraf Camaro said...

haiyo meniru je keje....

makcek bukan nenek said...

geli kot tgk bila
artis dah x de pedoman cmnih .
hee

wannurfazrini said...

geli gila tgk didie alias . tak pdn dgn tua . bajet2 mcm muda lakkkk

misz nana said...

ish3, yang laki tak pe lah lagi.. pompuan tuh hah.. kalau si gaga tuh x pakai pape.. tiru jugak kew?? ermmm

virulent lolita tan benihime said...

euw

Rara Farah said...

err..agk2 kalau dyeorg pakai bikini,artis kite tiru x???

Tuan Penasihat said...

macamtulh kalau main ikut ja.
ilmu kurang.
susah mau cakap la inchik.

nana said...

hye cik liyana!
adoai dah elok2 muka comey lgsg jd hodoh si dafi ni..

Shag said...

Sekarang makin menjadi artis kita nk tiru artis barat. Beyonce Malaysia, Green Day Malaysia. Rihanna Malaysia. Apa lagi artis barat nak di Malaysia-kan? Haiyak~

Oh ya. Shag tak dpat buat lah tutorial yg Liyana request tu. Tension pakai software encode tak menjadi :P Jadi, Shag kasi link je ye. Shag dulu pun, combine semua link tu.

Scroll Down Menu
Tutorial Buat Banner
Tutorial Buat Kotak utk Kod Banner

Sorry dear :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...