Thursday, January 20, 2011

Rezeki Ada Di mana-mana....Mudahan Ada Rezeki.

Hai semua..ehh sorry yer tak balas komen tak sempat jejak-jejak kasih dengan korang. Cikgetah sebenarnya baru balik dari Kuantan pergi interview, mudahan adalah rezeki kat sana. Kalau ada, maknanya kembali jadi warga Pahang lah cikgetah oiii..takpelah.

Hari tuh cikgetah ada cakap rantai cikgetah hilang kan...alhamdulillah ada rezeki lagi dengan rantai. Dah jumpa balik dah. Petang semalam before bertolak ke Kuantan , saje jek cikgetah gi jenguk anak kucing duk main kat longkang tuh, dua kali duk ulang alik kat situ tak perasan apa-apa pon. Sekali masa umi cikgetah balik, dia tanya lah jumpa tak rantai? cikgetah cakaplah takde rezeki..takjumpa...selang beberapa minit cikgetah duk bising-bising jerit-jerit suruh umi datang tengok anak kucing dalam longkang..ibu dia sorok kat situ konon orang taknampak..hahaha.. Jeng-jeng tiba-tiba cikgetah nampak ada benda bersinar kat tepi anak kucing tuh..tengok punya tengok...YES.....rantai ! Alhamdulillah syukur sangat jumpa rantai tuh balik...rantai dari kecik tuh...

REZEKI ADA DIMANA-MANA..SABAR, TUNGGU & BERDOA.

3 comments:

Cik Shag said...

Woah~ Alhamdulillah dah jumpa. hehe.

Shag still tak jumpa gelang Shag tu. Dan paling sedih pagi tadi lesap RM50. Dah lah tak ada income. Duit pulak hilang. uhuk ;'(

Entri terbaru Shag : Penolong Kanan Kokurikulum. Oh tidak!

Azuan said...

berdoa tu ptg..hihii

Zaiya said...

betul!!!
rezeki ada di mana-mana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...