Wednesday, January 26, 2011

Ingatkan Alim Warak sangat..tapi..uhmmm...

Aduh penat, pagi petang tadi pergi sana pergi sini..pergi bank amik borang medical checkup lepas tuh cari klinik reference tuh lagi..adoiii..silap jalan lagi penat tau! Dah lah doctor tuh banyak sangat tanya..detail! Alhamdulillah dah ada rezeki kat Kuantan, cuma tengah tunggu surat lapor diri jek. Siap-siap jek buat medical check-up terus pergi kat tempat practical dulu, kat TM. Jumpa staff & gossip...ohh i like gossip! Sekejap jek dah jadi macam-macam, ada yg baik ada yang..ohemjeek..terkejut!

[Gambar : Google jek]

Ehh..dah citer pasal tajuk kat atas, memula masa kitorang nak pergi lunch, ada lah nampak sorang lelaki nih tengah solat kat tepi tangga Kota Bharu Trade Center or senang nak cakap kat Giant kota bharu. Kitorang pon cakap...uiii bagusnya lelaki tu boleh dia solat tanpa hiraukan keadaan sekeliling yg bising dengan keretanye ahh macam-macam lah dah tengah bandar kan. Sampai cikliyana rasa nak pergi amik gambar jek, tapi nampak macam over so tahan diri..heeee. 

Bila balik jek dari lunch, nak lintas jalan tuh..bunyi suara orang bising duk mintak duit..pusing ah kepala tengok-tengok...hahahhahhaa orang tadi..lol gila rupenya patutlah dia boleh solat di tengah-tengah bandar sibuk. Tertipu aku....

10 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

walau gila dia still igt solat

Indra Amirrul said...

tergelak plak sekejap baca entry nih..haha

btw..jom singgah sini jap..ada segmen menarik utk awak join...

http://fiarcacoutura.blogspot.com/2011/01/segmen-my-favourite-show.html

Cik Liyana said...

@Abby : yelah tapi solat org gila xdterima...huhuhu

@Indra : segmen apa?

beeha ben said...

eh..kena siasat tu..asal pakcik tu jadi macam tu...apa punca dia gila...hee...

Cik Liyana said...

@beeha : takberanilah!

Citarasa Rinduan said...

kak ayu takut ngan orang gile..
liyana dah start pratikal ker??

pali samad said...

dapat kerja kat kuantan ke??

Puan Besar Shag Yahaya said...

Lah? Kesian dia. Solat tak di terima. Hmph~ ;D

Cik Liyana said...

@pali : a'ah..
@shaq : kesian dia kn..huhuhu

Nurul Afifah Addnan said...

BGOS TU...haha..nice story.. :)
i follow u..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...