Friday, January 14, 2011

Gosip Getah : Fasha Sandha buat hal lagi !! (Gambar) Fasha Berbikini !






Adeh, apa nak jadi nih?? ke nak jadi artis kontrovesi atau wartawan cikgetah saje cari pulisiti murahan..Hhuhuhuu please tolong jangan gam saya sebab saya dah cukup bergetah ! *bajet gorjes doooh* Macam-macam citer si Fasha sendat nih kan ..kejap pasal parti holloween, kejap pasal bikini, rampas-merampas, jeles taktentu pasal lepas tu pergi berbikini kemudian mintak maaf ! Adeh...popular sungguh kamu...maaf Fasha...jadilah artis yg berkualiti tanpa gosip.

“Fasha Sandha Patut Beritahu Lebih Awal” – Pereka Fesyen




Ekoran daripada tindakan Fasha Sandha yang tidak hadir di Pertunjukan Fesyen The Green Cheongsam, pereka fesyen Hazree Wahid terpaksa menarik diri daripada acara tersebut. Alasan yang diberikan oleh Fasha Sandha sangat mudah – mak tak bagi keluar, choi!
Menurut Hazree Wahid melalui status Facebook, sebaiknya Fasha Sandha mengaku dari awal lagi bahawa dia tidak dapat hadir ke pertunjukan fesyen tersebut. Sekurang-kurangnya pihak Hazrey masih sempat mencari pengganti. Lagi pun, mereka berdua sering bekerjasama sebelum ini. Walaupun tidak dinyatakan perasaannya, kami pasti pereka fesyen ini amat kecewa dengan sikap Fasha Sandha yang tidak profesional.
Apa kata selepas ini tambahkan sedikit elemen bikini untuk memujuk Fasha Sandha supaya hadir ke pertunjukan fesyen? Mungkin teknik pujukan ini lebih efektif. ~sumber:Oh Bulan~


Haaa...amek kau...Oh Bulan sebut hal bikini lagi...naseblah Fasha oiii...satu lagi kenape eh suka sangat amek watak perempuan yg...uhmm takpelah korang paham-paham jelah eh. Banyak watak yg...uhmmm....macam karekter sendiri ! Harap cikgetah bila dah amik anak angakat nanti si Fasha nih berubah lah jadi lebih baik..ka..kan..


1 comment:

kinN~ said...

penuh kontreversi kot dia nih soreng.dem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...