Thursday, December 09, 2010

JOM LARI-LARI DENGAN BLOGLARIAN !




Okey, tag kali datang dari Shaq comot hot & seksi..ahaksss jangan marah dear! Okey, menurut  mata yg membaca ni, cikliyana kena paksa buat satu slogan. Eh...jap BLOGLARIAN ni adalah One Stop Centre untuk para bloggers &  ia dianjurkan oleh PadelBlogFurdunesia bertujuan untuk menaikkan trafik belog korang & memudahkan korang nak ber-blogwalking denan hanya satu klik. Jadi, kalau nak cuba kehebatan &ke-magic-kan ni  bolehlah mendaftar di Bacto.





jadi slogan saya untuk kali ini yer adik comey abang ketak-ketak macho... Slogannya ialah :

Saya suka berblogwalking kerana saya nak bloggers lain tahu kewujudan belog kenyal macam getah nih, berkongsi apa yang ada di dalam kotak pemikiran cikliyana iaitu tuan getah..ehemm, sambil tuh mudah untuk saya berlari ke belog kamu & kamu. 

Tuan-puan, adik comey abang ketak-ketak di jemput untuk menyertai persandingan belog di BLOGLARIAN

3 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Oh cik getah thanks ya tag.. tp sy dah pun tersenarai dlm blog larian ke 5 tu ari.. blom sempat pun buat entri ni.. tp dh sudahkan syaratnya baru2 ni malangnya yg dh tersenarai takkan tersenarai lagi

AiDa AzRyN said...

ok dah settle!
http://aidaazryn.blogspot.com/2010/12/bloglarian.html

Rara Farah said...

UH....bloglarian...bile mawu join ek??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...