Thursday, December 16, 2010

Al-Fatihah : KEMALANGAN MAUT DI KOTA BHARU

Salam semua,


Terkejut cikliyana dekat-dekat nak subuh tuh dapat call dari umi, cakap budak kat belakang rumah nenek meninggal dunia sebab eksiden. Rasa macam tak percaya pon ada, sebab last sekali kitorang sedara mara baca status dia kat FB, dia cakap nak balik Kota Bharu pagi tuh. Arwah belajar kat Politeknik Dungun. Dah la malam tu, arwah ada wish birthday kat salah sorang sedara kitorang. Kitorang memang kenal arwah & keluarga dari kecik lagi...membesar sama-sama.


Tu lah, orang cakap, ajal datang bila-bila tanpa kita sedari. Kita dah berhati-hati tapi bukan pada orang lain. Arwah menunggang motor ni dilanggar dengan kelajuan yg agak laju lah juga sebab pemandu kereta tuh nak kejar lampu isyarat dari hijau ke merah. Arwah dikatakan terpelanting ke tiang lampu isyarat. Kawasan arwah dilanggar memang panas sebab kawasan tu agak sibuk & sempit.


SEMOGA ALLAH MENCUCURI SEGALA RAHMAT KE ATAS PEMERGIAN ARWAH & SEMOGA ARWAH DITEMPATKAN DIKALANGAN ORANG YANG BERIMAN.

AL-FATIHAH...Allahyarham Muhammad bin Hasrine 16 February 1989-16 December 2010


BERITA TENTANG KEMALANGAN ARWAH
MAAF TERPAKSA DI DELETE ATAS PERMINTAAN KELUARGA ARWAH

6 comments:

RIAN said...

Innalillah ~

FatinSyahirah said...

al-fatihah..
semoga arwah ditempatkan bersama orang2 beriman..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Takziah.. moga rohnya di tempatkn di kalangan org2 yg beriman.. Al Fatihah

♥LyNnDa♥ said...

al-fatihah...sedey nyer...pape pon semoge arwah di tempt kn bersama oeg2x beriman...amin.....

Syafiq Rosli said...

alfatihah

imanmom said...

takziah dan alfatihah dari saya

Amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...