Thursday, November 04, 2010

Mari Sertai churpchurp HARI NI JUGAK !!

**INI ENTRY LEKAT **


Hye comel kan saya..nama churp churp bukan slurp slurp berapi
 >,<



Hoi...orang kampung!  marri dekat..mari dekat rapat-rapat nak bising pasal ChurpChurp nih! ChurpChurp bukan lolipop chupa churp eh...bukan burung biru tweeter yang bunyi tweet..tweet tuh..bukan!

Walaupon burung tu kaler biru, tetap bukan adik beradik tweet sebab Churpchurp ni adik kakak abang pada Nuffnang! hurpchurp ni baru umur setahun yerrrr...comel jek kecik-kecik rasa nak penyek jek!

kalau cik adik body kerengga dan cik abang body ketak-ketak dah ada Facebook, Tweeter dan banyak lagi rangkaian sosial yang lain...CUBALAH CHURPCHURP! dah la dapat ber-sosial tanpa perlu pakai dedah-dedah merapu kat luar tapi DAPAT DUIT!! 

churpchurp lagi best kalau dapat :


  1. buat contest banyak-banyak!
  2. buat perjumpaan blogger ramai2
  3. bagi hadiah birthday kat blogger
  4. bagi tips yang berguna kat blogger
  5. buat kad member yang boleh dapat diskaun kat mana
MARILAH PAKAT LASTIK JADI CHURPCHURP..BEST WOIII..!! 
Klik ni boleh jadi magic..jadi sila klik !!
>,<



6 comments:

Farah Sygs said...

ekceli masih ta paham tugas si burung biru neyh

Cik Liyana said...

churpchurp ni macam nuffnang jugak sb adik badik kn...tp churpchurp ni akan bg kita asgment atau task..smbil naekkan traffic belog boleh jugak dapatduit...heheheh

sri said...

igtkan churp2 tu tweeter tu yg malas join.. rupanya mcm nuff nang.. nak join lah. thanks for d info! :D

Cik Liyana said...

HEH...THANKS SRI! JOM MERIAHKAN CHURPCHURP!

~ PIJA ~ said...

pun tak paham jugak fungsi churp2 nih..

MiSs TOrA said...

tora pn tak paham sgt menda ni..tp nk join la nti paham la tu kan hehe tq sharing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...