Monday, November 01, 2010

Gojes Wif Shawl Contest~

Add caption

Tengok sape si comey kat atas ni?
ni tuan belog LIVE::LOVE::LIFE... (asya zain)

Cikliyana nak masuk contest ni sebab bila pakai shawl @ selendang secara otomatiknya muka kita akn berubah! ala-ala comey kiut miut gitu lah! Lagipon selendang byk style2 yg boleh kita cuba kn cuma berani atau tak berani jek! Dari yang muka bulat boleh jadi bujur tau klu pakai selendang nih! Okey takyah ngepek panjang2..ni gambar yang nak taruh-taruh sangat nih!

~saya nampak gojes bila pakia shawl sebab boleh tutup ketembanan tuh~ ohh sungguh gojes!



dan jadi follower blog tuh and create new pos mcm yg di ajar.
skrang nak tag AJAK JOIN CONTEST! 



1 comment:

Asya Zain said...

slogan nye mane cik getah ku syg..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...