Monday, May 24, 2010

Miss/mr chocolettes.




Minggu ni minggu-minggu yang sukar bg Cik Liyana..uhm mungkin sebab stress kot. Tinggal a few weeks to go in UNITEN. Selamat tinggal muadzam, banyak kenangan manis dan pahit yang mengajar kita dewasa kan. :) Final exam start 8/6/2010 ni... and maybe balik 11/6/2010 kot. Tinggallah Muadzam..tinggal la kenangan (mcm lagu kan..hihi).

***

THANKS TO YOU EVEN I DON'T EVER KNOW YOU..tapi Cik Liyana tau awak selalu follow cerita-cerita saya yang kadang-kadang ntah pape ni kan? Let be Friend nak?
To.. chocolettes
let me be your follower? Boleh?

i'm waiting...

4 comments:

Anonymous said...

sometimes, i av alot story to share wif u..
sometimes, i afraid to let u know who i am(BUT u already know who i am)..
sometimes, i want to be ur true friends(kawan dunia akhirat).. BUT i know who i am..

bukan sy nk rahsiakan identiti n blog sy, cme blog sy dh lame xdihuni... n kat blog sy ada sume cter peribadi yg boleh/xboleh di bace tatapan umum... bcoz my life full of sadness n sejarah..

i love/like to read ur story or any entry.. because 'feels' tu ada... like our lifestory av similarity...

to cik liyana;
~~~sy ske berkawan ngan kamu.. n jom kite berkawan TP di sini.. hope u don't mind..

*Wishing u always be happy, happy, n happy..

p/s; kenal xlame tp mesra..


(sorry, berderet plak syarahan sy kat blog awk..)

Fazliyana Nazzli said...

it's ok...as long i tau ada jgk org berminat nak bca cerita-cerita yang merepek nih....

if u ada benda nak crita.. juz email me, leave comment or formspring.. i'm willing to heard and help.

and i'm beg u, plezz follow up this comment to let me alert for u..

selamat bersaem.... =)

Anonymous said...

happy sungguh sy bile salam persahabatan disambut... senyum sampai ke pipi... ;) dun worry, sy slalu jer bukak blog awk sbb boleh realese stress sy n same2 bersedih ngan cter sedih awk... ;)

*gudluck for ur final exam... ok.. kalu rs down just ingat yg awk ada ramai kawan disekeliling awk.. yg sentiasa sokong n bg semangat pd awk dr belakang.. mcm lgu micheal jackson 'ur not alone'.. ;)

Fazliyana Nazzli said...

yess,, i'm not alone n i will not allowed me to be alone. kalau sorang jah boleh sedeyy..huhuhuu

"Friendship needs no words..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...