Saturday, November 27, 2010

Mood Getah : Buang Duit Lagi !

Saya rasa nak mem-bazirkan duit secara maya lah. Tapi malas nak review dari satu belog ke satu belog [PEMALAS] . Kawan-kawan ada idea tak saya perlu ke belog mana? yang korang percaya dan pernah langgan-bbeli kat situ. Bukan ape, nanti kena tipu sape yang kena marah...kamu lah tuh! Tolong saya suggest ke belog mana yang saya perlu pergi. Nak yang comey tapi ala muslimah sikit lah, taknak yang over sangat..sweet adorable dress @ blouse dah okey untuk saya...so plez suggest me!


semalam beli shawl subang yang baru...jeng-jeng..nak tengok?


comeykan..terpaut dihati


hatiku kini warna warni.

4 comments:

Cik Eka Katsumi said...

cntik...eka mmg da lame cari shawl loceng ni yg kaler2..wat mase ni eka ade yg plain jer cm itam pepel pink..how much??bli kat mana??

Miss Yaty said...

wah! jangan lupa lepas pakai snap2 ye..nak tengok cikliyana pakai..mesti cun abis ni!

Miss Yaty said...

jangan lupa snap2 bila dah pakai ye cikliyana :)

Weeda said...

akak...

tengok sini...

http://adorablemuslimah.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...