Sunday, November 14, 2010

LASTIK GETAH : HATI-HATI DENGAN LINK BELOG ANDA !!!

Macam biasa lepas bangun pagi cikliyana memang check dashboard hati getah. So, lepas breakfast dengan Laksa Johor yang enak, bukak lah dashboard Hati Getah. Tiba-tiba...adeh!!!!

click untuk besarkan!


hah tengok!!! tersilap link jek, belog kamu-kamu semua akan pergi ke web BIBLE!! tak guna betul!!


 Hati-hati lah korang, tertinggal hurup B pada perkataan BLOGSPOT boleh mengundang parah! 

TERIMA KASIH PADA UNA PANICC SEBAB BAGITAHU HATI GETAH . KALAU TAK MESTI TAK TAHU KAN...HUHUHU

LINK HATI GETAH YG BETUL : http://hatikuhatigetah.blogspot.com

bukan LOGSPOT !!

MAAF KEPADA PENGANUT & PENGAMAL BIBBLE. ENTRY BERSIFAT KEAGAMAAN !! 

8 comments:

Weeda said...

kalau tertinggal s pun jadi camtu gak...macam eja blogpot je..

Bazilah said...

kalau kita salah eja pun akan pegi link tu contoh 'blogpot' atau 'blogpsot'. so jangan salah taip!

uNa da wiTch said...

wahh dihargai .haha
u know wat sis .mmg sy terkejut gila.
igt kan mmg sis pnya post sal bible .
eh tp bla cek balik knapa mcm nak ajaran sesat jek .haha
so dat y .sy bg tao .heheh
berhati2lah anda semua dgn perkataan ^^

Cik Gallus Gallus said...

ha boleh jadi mcm tu..
tak sangke pulak

bun_nee said...

ooo bhaya

NURUL NAZIRA said...

aha, mase dulu mula2 blogging kan.. nurul tersalah taip tau.. pastu da pelik apsal die pegi kat site bible.. giler arh trick org kristian nieh !

NURUL NAZIRA said...

dulu mase mula2 blogging jadi gini gak.. tersilap taip blog kawan, kuar benda tuh.. baek punye trick kristian nieh !

"My name is Akma, and I am not a terrorist" said...

dasat2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...