Wednesday, November 24, 2010

kids & baby photo contest


Ni cikliyana dapat tag dari mawar berduri, dah lama dah agak basi dah kot..huhuu "lembab lah kau hati getah..pemalas!" . Okey mari kita tengok-belajar dan kerjakan contest ini. Heh.


syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga 30 november 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.


Gambar yang dipertaruhkan untuk menang hadiah di atas.."eh..jap lubang telinga kau bukan dah tutup ke cikliyana? "  huhuhu takpe boleh cucuk lagi sekali!



Budak ni lah, yang pakai baju kuning tuh..ehh bukan yang pakai baju rimau tuh!




Hai semua, nama saya AHMAD IDLAN KHAIZURRAN, saya budak yang baik tak macam Hageemaru budak yang kedekut dan Asarichan budak yang nakal tuh! Semua orang panggil saya AYYAN atau baby tua!

"abang kedekut macam Hageemaru kan Along kan!"

Saya ni umur 3TAHUN tapi mulut dan bijak saya hebat macam abang saya yang umur 10 tahun malah lebih berani dari abang! 

"abang min penakut lah, potong sajalah abang min! "


Budak Ayyan ni SEPUPU CIKLIYANA yang sangat manja dan nakal tapi dengar cakap.
"Tukar adik baru Amik adik lama" peberet lagu dia lah nih sempena lagu tema cina tukar-beli tilam/newspaper. 


Hantu kepada ULTRAMAN COSMOS, boleh kata sehati sejiwa dengan Mushashi Haruno. Wajib tengok ceria setiap 7.00 malam Isnin hingga Khamis, kalau tak ingat wajib record! Satu jek masalah, tak boleh terima kekalahan ultraman!

"tukarlah, adik taksuka cerita ni" merujuk kepada kecewa lepas tengok ultraman kalah..haha!


Sarapan dia mudah jek, peberet dia ROTI TELUR, sape nak pikat dia kena pandai buat roti telur okey..haha tipu sebab budak ni memang kaki kipas laju wey panjang kata pem-bodek! 

"adik suka nih, sedap nih..yummy delicious! "

 TAG


cukup 8 kan?tak salah kira kan? eh...kalau yang di-TAG ni dah buat SILA ABAIKAN tapi kalau belum buat jelah manatau untung dapat subang free..naek traffic belog kagi !

**Good Luck Ayyan , nanti balik Kota Bharu kita gi jalan-makan-minum-main same-same eh! windu weys! **

4 comments:

Ellen said...

wah..thnks tag akak ya diok..nanti akak cari lu gambar yang mantap...hahaaha

CekLa said...

thnx cikliyana.. nanti cekla buat eh?

Miss Yaty said...

comeynye sepupu cikliyana ni.
dah la fotogenik...hihi

gudluck cikliyana.. :)

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Wuish. Shag Panas Sexy? Mak aih. Kontroversi sungguh nama tu. LOL~

Thanks tag. Tapi Shag dah join ;)

Good Luck to both of us, dear ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...