Thursday, October 28, 2010

BELOG PUN KENA DIET

Tengok tuh dah OBES!!!!
nak gemok kan gambar klik jek

Bukan setakat tuan belog jek yang kena diet, belog pon kena sama! buang mana-mana lemak yang xperlu, bagi entry yang berkhasiat saje, dan BUANG GOSIP.Berat belog yang ideal adalah dibawah 100kb sahaja okey. Walaupun belog ada SIMPLE, taksemestinya BAWAH 100KB.

Nak tahu macam mana BMI belog dikira?


CHECK KAT SINI

p/s: thanks TERUNA SUCI bagi info nih..

3 comments:

Dayat said...

Lagi satu web counter widgeo baik tukar dengan yang lain. sebab widgeo spam pop-up ads. Ini boleh mencemarkan blog dengan pencemaran pop-up.

Kalau nak cari web counter yang lain boleh visit blog aku kemudian search web counter. Ada penerangan agak detail beberapa jenis web counter

[^^Daus^^] said...

welcome

[^^Daus^^] said...

ahak! betul tu dayat, lebih baik cari yang lain :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...