Friday, November 12, 2010

TOP 50 AWARD DARI SHAQ COMOT


hahahhahha malu-malu, macam kena lastik dah ni! Padan muka org yg nama kena merah tuh kan...gatal nk berahsia lah konon ! amik kau!

ehh...nak terima kasih kat shaq comot sebab bg award ni sempena jubli perak belog beliau.  oleh itu kenalah menjawab soklan yg diberi.

NamaKu macam nama yang kena highlight merah tuh, uuuuuu...padan muka kau cikliyana!

 Hati getah mem-polo belo beliau sebab suka hati nak baca belog beliau yg sexy dan hot tuh! Takcaye sila tengok header beliau..ada perempuan 18 thn ke atas yg ranggi ber-spek mata kacak bergaya..haha! 

FAKTA : BELOG BELIAU ADALAH BELOG PERIBADI BELIAU JADI JGN TIRU ! JGN COPY&PASTE
Suka masuk belog beliau sebab nampak ke-matangan bila menulis..(bodek nih) dan mudah nak paham tak macam belog hati getah suka mem-belit bagai getah (bodek lagi).

okey itu sahaja setakat ini...sekian dari kebun getah

1 comment:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Haa. Nasib baik terjah belog Shag. Kalau tak terjah, tak sedar dapat award. Haha.

Ada lg 2 tak dapat detect. Haiyak.

Amboi. Itu model tanpa gaji. Dia cakap panas dok blog Shag sbb tu pakai seksi sangat. Lepas ni nak cari model baru. Hiks.

Bodek banyak ni. Nanti Shag buat award Pembodek Berjaya :P

psst. Thanks sebab amik jugak award ni. Hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...